Компанія «ДС Пром Груп» готова до обслуговування доріг

Взимку, автомобільні дороги потребують належного утримання та обслуговування. Для  уникнення небезпечних пригод, залучається вся снігоприбиральна техніка, а наші спеціалісти готові швидко реагувати на різні події.

За допомогою GPS-трекерів, якими обладнана техніка, чергові можуть слідкувати за ділянками, які обслуговує компанія, та при необхідності відправляти спеціалістів задля підтримки безпечного стану дорожнього полотна та узбіч.

Утримання доріг включає не лише посипання поверхні соляно-піщаною сумішшю, а й інші види робіт, які необхідні для уникнення небезпечних ситуацій. Команда спеціалістів готова відреагувати на  будь-які погодні умови та здійснювати обслуговування усіх ділянок, за які відповідає.

Також залучено багато одиниць допоміжної техніки – грейдери, екскаватори, навантажувачі та інші. При необхідності можна звернутися в « ДС ПРОМ ГРУП », яка співпрацює з державними замовниками та приватними і юридичними особами, щоб скористатися якісним послугами по утриманню, ремонту, благоустрою доріг. Повний перелік послуг на сайті компанії у розділі «Послуги».

ТОВ « ДС ПРОМ ГРУП » має великий технічний парк та надає свою техніку в оренду. Якщо є потреба у використанні спеціальних машин, достатньо звернутися до спеціалістів нашої компанії, отримати вичерпну консультацію, ознайомитися з переліком техніки у парку компанії та обрати необхідну.